EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O batrana de 87 de ani - traficanta de droguri

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
O batrana de 87 de ani - traficanta de droguri Captura de droguri in Ialomita. Au fost confiscate 2, 4 kilograme canabis si suma de 44.950 lei. Doi membri ai grupului o coordonau pe batrana. Joi, 29.02.2024, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Ialomita impreuna cu politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Ialomita, au facut perchezitii la domiciliu, pe raza judetului Ialomita, intr-o cauza privind […]The post O batrana de 87 de ani - traficanta de droguri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Kelemen Hunor: Pentru UDMR miza este sa consolideze interesul maghiar in Transilvania

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Kelemen Hunor: Pentru UDMR miza este sa consolideze interesul maghiar in Transilvania Ungurii trebuie sa castige in municipalitati si trebuie sa ne pastram reprezentarea europeana. Numai asa ne putem proteja comunitatea de extremistii romani. Presedintele UDMR a reactionat, pe pagina sa de socializare, la anuntul premierului Marcel Ciolacu si al presedintelui Senatului Nicolae Ciuca, ca cele doua partide de la guvernare vor intra intr-o alianta electorala, si […]The post Kelemen Hunor: Pentru UDMR miza este sa consolideze interesul maghiar in Transilvania appeared first... ...continuare.

Bancile cu capital austriac BCR si Raiffeisen au cresteri modeste la creditare

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Bancile cu capital austriac BCR si Raiffeisen au cresteri modeste la creditare Bancile cu capital austriac Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank au inregistrat in anul 2023 cresteri modeste ale volumului de creditare, de doar 6%, respectiv 3%, situandu-se sub rata inflatiei si sub media de crestere a creditarii la nivelul intregului sistem bancar din Romania, care a fost de aproximativ 7%. Dinamica survine intr-un context […]The post Bancile cu capital austriac BCR si Raiffeisen au cresteri modeste la creditare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca”

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca” Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca”The post Patronul care angajeaza doar persoane de peste 60 de ani: „Doar ele inteleg cat de importanta e munca” appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primaria Galati a expulzat "RockDanube" la plaja, dar aproba concerte rock in centrul orasului

publicat 2024-03-01 15:15:12 (Puterea)
Primaria Galati a expulzat RockDanube la plaja, dar aproba concerte rock in centrul orasului Nici Primaria Galati, nici Politia Locala, nici Politia Nationala, nici DSP Galati, nu au gasit o rezolvare concreta la sesizarile mai multor galateni cu privire la concertele rock in aer liber organizate, cu boxele la maxim, la un club situat centrul orasului, desi regulile sunt simple si cunoscute de toata lumea. Primaria Galati are regulamente […]The post Primaria Galati a expulzat "RockDanube" la plaja, dar aproba concerte rock in centrul orasului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Prima reactia a IPS Teodosie dupa "dojana sinodala scrisa"

publicat 2024-03-01 13:30:10 (Puterea)
Prima reactia a IPS Teodosie dupa dojana sinodala scrisa Arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie a oferit prima reactie, dupa incidentul recent cand a fost sanctionat de Sfantul Sinod cu "dojana sinodala scrisa" pentru "razvratire si indisciplina". "Nu vorbim acum de mitropolie, ne rugam. Ne pregatim de Postul cel Mare si fiecare zi din lume. Nu comentez acum, merg la slujba", a declarat vineri dimineata IPS […]The post Prima reactia a IPS Teodosie dupa "dojana sinodala scrisa" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scholz, sub tirul criticilor: Dezvaluiri controversate despre sprijinul militar britanic pentru Ucraina

publicat 2024-03-01 13:30:10 (Puterea)
Scholz, sub tirul criticilor: Dezvaluiri controversate despre sprijinul militar britanic pentru Ucraina Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, se afla sub tirul criticilor dupa ce a expus detalii ale implicarii militare britanice in conflictul din Ucraina. Tobias Ellwood, deputat conservator si fost presedinte al Comitetului pentru Aparare din Regatul Unit, l-a acuzat Scholz de neglijenta in folosirea informatiilor care ar putea pune in pericol vietile militarilor britanici. Potrivit lui […]The post Scholz, sub tirul criticilor: Dezvaluiri controversate despre sprijinul militar britanic... ...continuare.

Orasul din Arad in care aproape toata lumea este salariata si tot nu este suficient

publicat 2024-03-01 13:30:10 (Puterea)
Orasul din Arad in care aproape toata lumea este salariata si tot nu este suficient Lipsa fortei de munca este o problema peste tot, nu doar la noi, ci si in strainatate, unde prefera multi romani sa mearga la munca. Chisineu-Cris este orasul din Vestul tarii, care a atras investitii importante cu capital strain, si are nevoie urgenta de circa 1.000 de muncitori, in conditiile in care undeva la 60% […]The post Orasul din Arad in care aproape toata lumea este salariata si tot nu este suficient appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Victoras Micula pierde procesul cu Adriana Bahmuteanu

publicat 2024-03-01 13:30:10 (Puterea)
Victoras Micula pierde procesul cu Adriana Bahmuteanu Victoras Micula a fost chemat in fata instantei, insa, se pare ca nici de data aceasta nu a avut noroc. Milionarul a pierdut procesul in fata Adrianei Bahmuteanu. Totul a pornit de la o postare facuta de fosta sotie a celebrului Silviu Prigoana. Postarea cu pricina l-a deranjat pe Victoras Micula, care a decis sa o […]The post Victoras Micula pierde procesul cu Adriana Bahmuteanu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Subsidara Enel, amendata pentru folosirea ilegala a datelor personale apartinand clientilor

publicat 2024-03-01 12:00:14 (Puterea)
Subsidara Enel, amendata pentru folosirea ilegala a datelor personale apartinand clientilor O subsidara ENEL s-a ales cu o amenda in valoare de 79 de milioane de euro in Italia, pentru gestionarea defectuoasa a datelor personale ale clientilor. Descoperirea a fost facuta de Autoritatea italiana pentru protectia datelor, care a amendat joi unitatea celei mai mari companii de utilitati din tara, Enel, cu peste 79 de milioane […]The post Subsidara Enel, amendata pentru folosirea ilegala a datelor personale apartinand clientilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.