EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Siguranta maxima: Se relanseaza Platforma Nationala pentru Situatii de Urgenta

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Noua versiune a platformei nationale de pregatire pentru situatii de urgenta – fiipregatit.ro – va fi relansata vineri, impreuna cu noul site al Platformei Nationale pentru Reducerea Riscurilor la Dezastre. Evenimentul, parte a Saptamanii Protectiei Civile, arata angajamentul autoritatilor de a imbunatati continuu resursele de informare si pregatire ale cetatenilor in situatii neprevazute. Noua versiune […]The post Siguranta maxima: Se relanseaza Platforma Nationala pentru... ...continuare.

MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a trasat o paralela intre situatia actuala din Republica Moldova si inceputurile conflictului dintre Ucraina si Rusia, marcand anexarea Crimeei de catre Moscova. Baerbock a facut aceste remarci in contextul in care liderii pro-rusi din Transnistria, regiune separatista a Moldovei, au solicitat protectie din partea Rusiei. Un congres al […]The post MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina... ...continuare.

MADR lanseaza un Registru online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
MADR lanseaza un Registru online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole Incepand cu data de 1 martie, pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va fi publica aplicatia Registrul unic national privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan. Aplicatia lansata de MADR ofera posibilitatea initierii procedurilor prevazute de Legea nr. 17/2014, respectiv: inregistrarea cererilor pentru afisarea ofertelor de vanzare a terenurilor agricole situate in […]The post MADR lanseaza un Registru online privind circulatia... ...continuare.

Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru presedintia Comisiei Europene

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru presedintia Comisiei Europene Marcel Ciolacu se afla la Roma, unde va lua parte la Congresul Partidului Socialistilor Europeni (PES) in contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2024. Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea o serie de intrevederi la nivel inalt cu presedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, presedintele PES, Stefan Lofven, […]The post Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat... ...continuare.

Primul oras din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Primul oras din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde Oradea va fi primul din Romania unde locuintele se incalzesc cu hidrogen „verde”. Acest proiect inovator, initiat de compania de termoficare locala, prevede investitii de 127 milioane de lei intr-o instalatie de productie si stocare a hidrogenului cu o capacitate de 10 MW. Amestecat cu gazul metan, hidrogenul va furniza energia termica necesara pentru incalzirea […]The post Primul oras din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde appeared... ...continuare.

Nemtii se bucura: cea mai scazuta rata a inflatiei din 2021 incoace

publicat 2024-03-01 08:30:24 (Puterea)
Nemtii se bucura: cea mai scazuta rata a inflatiei din 2021 incoace Inflatia a scazut din nou in Germania in februarie. Preturile de consum au crescut doar cu 2,5% fata de aceeasi luna a anului trecut, dupa cum Biroul Federal de Statistica a anuntat joi, intr-o prima estimare. In ianuarie, rata inflatiei a scazut la 2,9 la suta. Economistii chestionati de agentia de presa Reuters au presupus […]The post Nemtii se bucura: cea mai scazuta rata a inflatiei din 2021 incoace appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Claudiu Catana, membru fondator al ALDE s-a inscris in PSD

publicat 2024-03-01 08:30:24 (Puterea)
Claudiu Catana, membru fondator al ALDE s-a inscris in PSD Claudiu Catana, membru fondator al ALDE si fost Presedinte ALDE Bucuresti a luat decizia de a parasi partidul din care face parte si de a se alatura PSD-ului. Surpriza pe scena politica romaneasca! Claudiu Catana a reusit sa se faca remarcat prin cariera sa bogata in domeniul functiilor publice. Fostul presedinte ALDE  a ocupat pozitia de […]The post Claudiu Catana, membru fondator al ALDE s-a inscris in PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inregistrare bomba la Neamt: Cum si-au aranjat candidaturile prefectul George Lazar si deputatul Laurentiu Leoreanu

publicat 2024-03-01 08:30:24 (Puterea)
Inregistrare bomba la Neamt: Cum si-au aranjat candidaturile prefectul George Lazar si deputatul Laurentiu Leoreanu Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a lansat ieri candidatii liberali la primaria municipiilor Roman si Piatra Neamt, dar si candidatura la presedintia Consiliul Judetean Neamt, dar nu a stiut ca totul a fost o regie pusa la cale de prefectul George Lazar si deputatul Laurentiu Leoreanu. Presedintele PNL Nicolae Ciuca a lansat ieri candidatii pentru functia de […]The post Inregistrare bomba la Neamt: Cum si-au aranjat candidaturile prefectul George Lazar si deputatul Laurentiu Leoreanu... ...continuare.

Reguli noi. Detinutii din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata

publicat 2024-03-01 08:30:24 (Puterea)
Reguli noi. Detinutii din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata O noua restrictie se adauga la lista de interdictii presupuse de executarea unei pedepse in inchisoare, pentru ca detinutii nu vor mai avea dreptul sa primeasca de la familie pachete cu mancare de acasa, ci doar produse alimentare feliate, in folie vidata. In conformitate cu articolul  4, aliniatul (3) si articolul 6, litera (o) din […]The post Reguli noi. Detinutii din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vicepresedintele ASF, Gabriel Avramescu, promoveaza educatia financiara si instrumentul SALFIN

publicat 2024-03-01 07:45:12 (Puterea)
Vicepresedintele ASF, Gabriel Avramescu, promoveaza educatia financiara si instrumentul SALFIN Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Gabriel Avramescu, a subliniat importanta educatiei financiare si a instrumentului SALFIN intr-o postare recenta pe Facebook. El a vorbit despre beneficiile acestei metode, evidentiind eficienta si accesibilitatea SALFIN in rezolvarea cazurilor financiare. Joi, Gabriel Avramescu a impartasit pe pagina sa de Facebook preocuparea pentru educatia financiara, considerand-o deosebit de […]The post Vicepresedintele ASF, Gabriel... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.