EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Planta care plange primavara. "Lacrimile" ei te scapa de 100 de boli

publicat 2024-04-01 08:15:04 (Click)
Planta care plange primavara. Lacrimile ei te scapa de 100 de boli Specialistii sustin ca exista o planta care plange primavara, iar lacrimile sale contin un adevarat elixir pentru sanatate. Acest fenomen, numit "plansul" viei, reprezinta o etapa esentiala din ciclul biologic anual al plantei si marcheaza momentul de trezire din faza de repaus si intrarea in vegeta ...continuare.

Zodii care isi vor cumpara o masina sau o locuinta luna aceasta

publicat 2024-04-01 08:00:04 (Click)
Zodii care isi vor cumpara o masina sau o locuinta luna aceasta Pentru unii nativi, luna aprilie aduce oportunitati financiare si stabilitate, ceea ce ii poate indemna sa faca pasi importanti in ceea ce priveste investitiile mari, cum ar fi achizitionarea unei masini sau a unei locuinte. In continuare, vom explora patru zodii care par sa fie in prim-plan pentru ...continuare.

Laurentiu Reghecampf, tata din nou! Corina Caciuc a nascut al doilea copil

publicat 2024-03-31 22:15:06 (Click)
Laurentiu Reghecampf, tata din nou! Corina Caciuc a nascut al doilea copil Bucurie mare pentru Laurentiu Reghecampf! Tehnicianul roman a devenit din nou tata, dupa ce Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil al cuplului. ...continuare.

Mesajul sfasietor dat de tatal Andreei, studenta la Medicina omorata de iubit. "Pierzi pe cineva drag cand realizezi ca asta e noua realitate"

publicat 2024-03-31 20:30:03 (Click)
Mesajul sfasietor dat de tatal Andreei, studenta la Medicina omorata de iubit. Pierzi pe cineva drag cand realizezi ca asta e noua realitate Tatal Andreei, studenta la Medicina omorata de iubit, a trimis un mesaj sfasietor pe retele de socializare. ...continuare.

Cine este femeia de afaceri din Romania care imbraca vedetele de la Hollywood. "Prin persuasiune am reusit sa ..."

publicat 2024-03-31 19:45:04 (Click)
Cine este femeia de afaceri din Romania care imbraca vedetele de la Hollywood. Prin persuasiune am reusit sa ... Si-a dorit ca pasiunea pentru moda sa se transforme in profesie si a ajuns sa imbrace vedetele de la Hollywood. Este povestea Alinei Cirstea, in varsta de 39 de ani, care si-a extins afacerea din domeniul creatiei vestimentare peste Ocean, SUA, unde a deschis o filiala in Los Angeles. ...continuare.

Regele Charles, prima aparitie importanta dupa diagnosticul de cancer. A participat la slujba de Paste

publicat 2024-03-31 19:00:04 (Click)
Regele Charles, prima aparitie importanta dupa diagnosticul de cancer. A participat la slujba de Paste Regele Charles al III-lea a ajuns, duminica dimineata, la capela Saint-George de pe domeniul regal Windsor pentru a asista la traditionala ceremonie religioasa oficiata cu ocazia Pastelui. A fost prima sa aparitie publica importanta dupa ce a anuntat ca sufera de cancer in urma cu doua luni. ...continuare.

Criminalul in serie care a supravietuit executiei. Este unul dintre cei mai longevivi detinuti condamnati la moarte din SUA

publicat 2024-03-31 18:45:04 (Click)
Criminalul in serie care a supravietuit executiei. Este unul dintre cei mai longevivi detinuti condamnati la moarte din SUA Un ucigas in serie american, care a petrecut 50 de ani in spatele gratiilor pentru zeci de crime, a scapat in mod miraculos de executie, dupa ce personalul inchisorii din Idaho care urma sa-i faca injectia letala nu a reusit sa gaseasca o vena viabila. ...continuare.

Un politist din Olanda a dezvaluit cati bani fac cersetorii romani: "Fiti foarte atenti"

publicat 2024-03-31 18:15:03 (Click)
Un politist din Olanda a dezvaluit cati bani fac cersetorii romani: Fiti foarte atenti Un politist din Olanda a dezvaluit cat ajung cersetorii romani sa castige lunar. Mai mult, el lanseaza si un avertisment pentru cetateni. ...continuare.

Satul din Romania unde poti vedea ciresi infloriti mai frumosi ca in Japonia. Aproape fiecare curte are un astfel de pom

publicat 2024-03-31 18:00:04 (Click)
Satul din Romania unde poti vedea ciresi infloriti mai frumosi ca in Japonia. Aproape fiecare curte are un astfel de pom In Japonia, Hanami este numele sezonului in care poti privi frumoasele flori de cires japonez, cunoscute sub numele de sakura. Din fericire, nu este nevoie sa zbori 8.000 de kilometri pentru a te putea bucura de o astfel de minunatie, caci o poti face chiar in Romania! In ce sat din tara gasesti ...continuare.

Schimbare brusca de vreme, la inceput de aprilie. Care sunt temperaturile de care vom avea parte

publicat 2024-03-31 17:30:20 (Click)
Schimbare brusca de vreme, la inceput de aprilie. Care sunt temperaturile de care vom avea parte Finalul lunii martie a adus in intreaga tara temperaturi de vara de 30 de grade Celsius. Cu toate astea, valul de caldura va trece curand, potrivit celor de la ANM, iar temperaturile vor reveni la normal. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.