EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Activitatea care i-ar putea ajuta pe romani sa primeasca mii de euro din partea statului. Echipamentul de care ai nevoie pentru inceput

publicat 2024-04-01 11:15:20 (Click)
Activitatea care i-ar putea ajuta pe romani sa primeasca mii de euro din partea statului. Echipamentul de care ai nevoie pentru inceput In inima Romaniei, pasionatii de arheologie gasesc o cale de a descoperi adevarate comori. Este un hobby care presupune perseverenta, cunostinte istorice si un strop de noroc, dar care poate aduce recompense financiare semnificative, in special daca sunt respectate regulile si legile. ...continuare.

Catalin Dobrescu, prima reactie dupa dezvaluirile facute de Oana Radu: "Mi s-au adus niste acuzatii care m-au afectat foarte mult"

publicat 2024-04-01 10:30:59 (Click)
Catalin Dobrescu, prima reactie dupa dezvaluirile facute de Oana Radu: Mi s-au adus niste acuzatii care m-au afectat foarte mult Dupa acuzele aduse zilele trecute de Oana Radu (30 de ani) in mediul online fostului ei sot, Catalin Dobrescu, cu care a fost casatorita timp 3 ani si de care a divortat in noiembrie 2023, a avut si el niste reactii. ...continuare.

Metoda prin care cancerul poate fi descoperit mult mai devreme! Medicii pot depista boala cu ani inainte de aparitia simptomelor

publicat 2024-04-01 10:30:54 (Click)
Metoda prin care cancerul poate fi descoperit mult mai devreme! Medicii pot depista boala cu ani inainte de aparitia simptomelor Progresele medicale ar putea face mult mai usoara depistarea timpurie a cancerului. Un grup de cercetatori de la Cambridge incearca sa depisteze modificari in celule ce pot indica aparitia, la un moment dat, a cancerului. ...continuare.

Romanii care risca sa piarda voucherele de vacanta! Ce reguli trebuie sa stie angajatii

publicat 2024-04-01 10:15:20 (Click)
Romanii care risca sa piarda voucherele de vacanta! Ce reguli trebuie sa stie angajatii Angajatorii din tara noastra pot oferi angajatilor vouchere de vacanta, iar, in fiecare an, nenumarati romani reusesc sa se bucure de o vacanta frumoasa alaturi de familie, datorita acestora. Insa, acesti bani se pot confisca, iar daca nu suntem atenti, riscam sa ramanem fara voucherul de vacanta. ...continuare.

Vesti excelente pentru pensionari. Pensii marite cu 80%, venitul le va creste considerabil

publicat 2024-04-01 10:15:16 (Click)
Vesti excelente pentru pensionari. Pensii marite cu 80%, venitul le va creste considerabil Procesul de recalculare a pensiilor a fost demarat, conform declaratiilor ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, ia unele decizii vor aduce beneficii semnificative pentru pensionarii romani, inclusiv majorari de pana la 80% in anumite cazuri. ...continuare.

Monstrul care manca copii. Povestea Lamiei din Cimitirul Bellu, o statuie unica in arta funerara mondiala

publicat 2024-04-01 10:00:11 (Click)
Monstrul care manca copii. Povestea Lamiei din Cimitirul Bellu, o statuie unica in arta funerara mondiala O plimbare prin cimitirele din Paris sau Viena te face sa uiti tot ce stiai despre cimitire si sa ai parte de o experienta cu totul iesita din comun. La Paris, printre capelele care numai cu monumente funerare ...continuare.

Muta doua bete de chibrit, pentru a obtine cel mai mare numar posibil. Te poti considera un mic Enstein daca reusesti in mai putin de 20 de secunde

publicat 2024-04-01 10:00:11 (Click)
Muta doua bete de chibrit, pentru a obtine cel mai mare numar posibil. Te poti considera un mic Enstein daca reusesti in mai putin de 20 de secunde Esti unul dintre cei carora le place sa rezolve puzzle-uri complicate? Ei bine, cu siguranta ar trebui sa incercati sa dezvoltati provocarea matematica pe care o veti vedea astazi. ...continuare.

De la Apocalipsa la expunerea statuii lui Lenin in Disneyland. Farse celebre din lume de 1 Aprilie

publicat 2024-04-01 09:00:03 (Click)
De la Apocalipsa la expunerea statuii lui Lenin in Disneyland. Farse celebre din lume de 1 Aprilie Ziua internationala a pacalelilor este marcata in fiecare an la 1 aprilie. Cunoscuta si ca Ziua pacalitului sau Ziua nebunilor (April Fools' Day), ...continuare.

Astazi a inceput greva generala la Posta Romana! Anuntul important pentru pensionarii care asteapta banii

publicat 2024-04-01 08:45:10 (Click)
Astazi a inceput greva generala la Posta Romana! Anuntul important pentru pensionarii care asteapta banii Incepand de astazi, 1 aprilie, a inceput greva generala la Posta Romana! Compania a comunicat ca face tot posibillul pentru depasirea acestui conflict cu SLPR. Undeva in jur de 2 milioane de pensionari isi primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Nationale "Posta Romana". ...continuare.

Noi reglementari ale UE impun masuri stricte pentru masinile vechi. Dupa o anumita vreme este interzis sa le repari anumite componente

publicat 2024-04-01 08:45:10 (Click)
Noi reglementari ale UE impun masuri stricte pentru masinile vechi. Dupa o anumita vreme este interzis sa le repari anumite componente Uniunea Europeana a adoptat recent noi reglementari care vor avea un impact semnificativ asupra proprietarilor de masini vechi, in special a celor cu o vechime de peste 15 ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.