EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gafa colosala la "Chefi la cutite". Cine este juratul care nu va avea echipa

publicat 2024-04-01 15:00:14 (Click)
Gafa colosala la Chefi la cutite. Cine este juratul care nu va avea echipa Gafa de proportii la Antena 1! Desi a fost stearsa rapid de pe platformele televiziunii, o inregistrare postata pe Antena Play a dezvaluit publicului care va fi juratul de la "Chefi la Cutite" care va ramane fara echipa in concurs! ...continuare.

Ideea geniala de afacere cu care doi romani din Bacau si-au crescut veniturile: "Dupa doi ani, pot spune ca este o afacere profitabila". O bucata costa 80 de lei

publicat 2024-04-01 14:30:18 (Click)
Ideea geniala de afacere cu care doi romani din Bacau si-au crescut veniturile: Dupa doi ani, pot spune ca este o afacere profitabila. O bucata costa 80 de lei Doi romani din Bacau au reusit sa pune pe picioare o afacere de succes, cu ajutorul unei idei geniale! Iosif si Mirela Butacu au intrat in afaceri in urma cu doi ani de zile, dupa ce au revenit din strainatate! ...continuare.

Schimbare radicala intr-o tara europeana! Varsta de la care tinerii pot consuma alcool a crescut

publicat 2024-04-01 14:30:15 (Click)
Schimbare radicala intr-o tara europeana! Varsta de la care tinerii pot consuma alcool a crescut O tara din Uniunea Europeana a decis sa creasca varsta de la care tinerii pot consuma, in mod legal, alcool. Aceasta decizie nu este singura de acest fel, in ultimii ani! In anul 2018, o alta tara din Uniunea Europeana, Lituania, a implementat aceasta masura. ...continuare.

Ce reprezinta capitalul uman si ce rol are intr-o companie?

publicat 2024-04-01 14:15:05 (Click)
Ce reprezinta capitalul uman si ce rol are intr-o companie? Evolutia si schimbarea continua pe care le putem observa in viata de zi cu zi isi fac simtita prezenta si in lumea afacerilor. ...continuare.

Schimbari meteo in aprilie. Ce aduce ziua de 7, dupa ce temperaturile vor scadea de la 30 la 13 grade

publicat 2024-04-01 14:15:05 (Click)
Schimbari meteo in aprilie. Ce aduce ziua de 7, dupa ce temperaturile vor scadea de la 30 la 13 grade Dupa o zi cu un record meteo, 32 de grade pe 1 Aprilie, vremea se racoreste in urmatoarele doua zile in toata tara si va avea loc o schimbare brusca si semnificativa a vremii. ...continuare.

A pierdut premiul la Loto in cel mai frustrant mod posibil! "Mi s-a parut tragic de amuzant"

publicat 2024-04-01 14:00:09 (Click)
A pierdut premiul la Loto in cel mai frustrant mod posibil! Mi s-a parut tragic de amuzant Cu totii ne dorim sa reusim sa castigam marele premiu la Loto, iar poate ca destul de multi dintre noi chiar cumparam, ocazional, un bilet, la final de saptamana. Desigur, atunci cand verificam numerele castigatoare si vedem ca nu am castigat, nu suntem foarte surprinsi, ori suparati. ...continuare.

Inapoi unde ii este locul. Simona Halep a revenit in clasamentul WTA

publicat 2024-04-01 14:00:09 (Click)
Inapoi unde ii este locul. Simona Halep a revenit in clasamentul WTA Simona Halep a revenit in clasamentul WTA. ...continuare.

La cat timp si la cate grade celsius trebuie spalata lenjeria de pat. Detaliul pe care ar trebui sa-l cunoasca orice gospodina adevarata

publicat 2024-04-01 14:00:09 (Click)
La cat timp si la cate grade celsius trebuie spalata lenjeria de pat. Detaliul pe care ar trebui sa-l cunoasca orice gospodina adevarata Lenjeria de pat nu este doar un element decorativ al camerei noastre, ci si o piesa esentiala pentru sanatatea si confortul nostru in timpul somnului. Mentinerea ei curata si proaspata este cruciala pentru a ne asigura ca beneficem de un mediu de dormit optim ...continuare.

Judecata tiganeasca langa Bucuresti. O copila de 14 ani, cumparata scump, acuzata ca nu mai e virgina

publicat 2024-04-01 13:45:12 (Click)
Judecata tiganeasca langa Bucuresti. O copila de 14 ani, cumparata scump, acuzata ca nu mai e virgina Peste 200 romi s-au adunat la Chiajna, in judetul Ilfov, la o judecata tiganeasca. Doua familii de romi au ajuns la mari neintelegeri si a fost nevoie de interventia bulibasei. ...continuare.

Care sunt cel mai bine cotate cartiere din principalele orase din Romania

publicat 2024-04-01 13:30:04 (Click)
Care sunt cel mai bine cotate cartiere din principalele orase din Romania Oriunde ne-am muta, locatia si cartierul in care alegem sa traim au un impact semnificativ asupra calitatii vietii noastre de zi cu zi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.