EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reactia surprinzatoare a unui turist britanic, dupa ce a mers 16 ore cu un tren de noapte din Romania: "Pare potrivit pentru regalitate"

publicat 2024-04-01 22:15:11 (Click)
Reactia surprinzatoare a unui turist britanic, dupa ce a mers 16 ore cu un tren de noapte din Romania: Pare potrivit pentru regalitate Un vlogger britanic creeaza continut despre calatoriile cu trenul in diverse tari pe canalul sau, Superalbs Travels. Recent, el a impartasit experienta sa in trenul de noapte al CFR Calatori. ...continuare.

Zodia lovita de karma pe 2 aprilie. O iubire din trecut ii bate iar la usa

publicat 2024-04-01 21:45:20 (Click)
Zodia lovita de karma pe 2 aprilie. O iubire din trecut ii bate iar la usa Pe 2 aprilie, zodia Racului este lovita de o revolutie karmica in planul iubirii, in timp ce o dragoste din trecut isi face simtita prezenta in viata lor. ...continuare.

Mara Banica, vacanta de Paste impreuna cu familia. Unde isi duce vedeta cei doi copii: "Plecam cu totii!"

publicat 2024-04-01 21:45:19 (Click)
Mara Banica, vacanta de Paste impreuna cu familia. Unde isi duce vedeta cei doi copii: Plecam cu totii! Mara Banica (48 de ani), una dintre cele mai arhicunoscute jurnaliste, se bucura de fiecare clipa petrecuta in preajma familiei sale. Contactata de Click!, vedeta de televiziune ne-a marturisit ce planuri are de marea sarbatoare a Pastelui, mai exact, in ce vacanta va pleca alaturi de familia ei. ...continuare.

Meniul secret de Paste al Familiei Regale, dezvaluit de un fost bucatar. Ce nu lipseste niciodata de pe masa

publicat 2024-04-01 21:15:06 (Click)
Meniul secret de Paste al Familiei Regale, dezvaluit de un fost bucatar. Ce nu lipseste niciodata de pe masa Regele Charles si Regina Consoarta Camila au fost prezenti la ceremonia de Paste desfasurata la Windsor. Anul acesta a fost unul extrem de dificil pentru Casa Regala a Marii Britanii, mai ales dupa ce regele si printesa Kate au facut public faptul ca lupta cu cancerul. ...continuare.

"Au venit ucrainenii si au luat cam tot ce aveam". Producatorii romani, lasati fara legume

publicat 2024-04-01 21:15:06 (Click)
Au venit ucrainenii si au luat cam tot ce aveam. Producatorii romani, lasati fara legume Ridichile au fost vedetele sezonului la Baleni, in judetul Dambovita. Recolta de primavara a legumicultorilor romani are mare cautare, iar marfa de calitate este apreciata de cumparatorii din Ucraina, care ofera chiar si un pret dublu fata de valorificarea din pietele locale, relateaza adevarul.ro. ...continuare.

Doliu in familia Clejanilor! Marin Manole, tatal lui Ionita, s-a stins din viata la varsta de 82 de ani

publicat 2024-04-01 21:15:06 (Click)
Doliu in familia Clejanilor! Marin Manole, tatal lui Ionita, s-a stins din viata la varsta de 82 de ani Familia Clejanilor este in doliu, dupa ce tatal indragitului lautar Ionita de la Clejani s-a stins din viata. Marin Manole avea 82 de ani, si a fost o persoana extrem de cunoscuta si iubita atat in Romania, cat si la Hollywood. ...continuare.

Ce sa pui la radacina capsunilor, sa se coaca mai repede. Vor iesi fructe mari si delicioase

publicat 2024-04-01 21:15:06 (Click)
Ce sa pui la radacina capsunilor, sa se coaca mai repede. Vor iesi fructe mari si delicioase Iata cum poti sa prepari un ingrasamant natural pentru capsuni folosind drojdie. Acest fertilizator, bazat pe un ingredient minune, iti va ajuta sa obtii o recolta mai bogata si fructe mai dulci. ...continuare.

Atentie, "zeita" la apa! Demi Rose s-a pozat aproape goala

publicat 2024-04-01 17:45:09 (Click)
Atentie, zeita la apa! Demi Rose s-a pozat aproape goala Demi Rose (29 de ani) i-a lasat fara suflare pe fanii ei, dupa ce s-a fotografiat in ipostaze sexy la plaja chiar de ziua ei, pe 27 martie. Modelul britanic s-a transformat intr-o "zeita" ce parea ca iese din apa. ...continuare.

Ce face George Burcea, in timp ce Andreea Balan pregateste nunta cu Victor Cornea. Dovada ca a dat-o uitarii complet

publicat 2024-04-01 17:45:09 (Click)
Ce face George Burcea, in timp ce Andreea Balan pregateste nunta cu Victor Cornea. Dovada ca a dat-o uitarii complet Andreea Balan si Victor Cornea sunt impreuna de aproape un an si se sprijina reciproc in cariera lor si in alte aspecte ale vietii. Insa acum, cantareata pare sa fie pregatita pentru un nou pas important si anume sa devina, pentru a doua oara mireasa. ...continuare.

Trucul stiut doar de bucatarii de top. Ce trebuie sa faci ca sa nu mai sara ulei din tigaie, cand faci chiftele

publicat 2024-04-01 17:15:04 (Click)
Trucul stiut doar de bucatarii de top. Ce trebuie sa faci ca sa nu mai sara ulei din tigaie, cand faci chiftele Chiftelele, unele dintre cele mai gustoase preparate romanesti adesea se gasesc pe mesele romanilor. Cu toate acestea, gospodinele stiu cat de dificil poate fi procesul de prajire al acestora, din cauza uleiului care sare din tigaie si murdareste intreaga bucatarie. Expertii in arta culinara apeleaz ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.