EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Posesorii de masini al unui cunoscut brand, chemati in service de urgenta. O defectiune le-ar putea pune viata in pericol

publicat 2024-04-02 09:00:06 (Click)
Posesorii de masini al unui cunoscut brand, chemati in service de urgenta. O defectiune le-ar putea pune viata in pericol Posesorii de masini ai unui cunoscut brand german au primit o notificare alarmanta in ultima perioada, fiind chemati in service de urgenta din cauza unei defectiuni serioase care ar putea pune in pericol viata lor si a celor din jur. ...continuare.

Mai multe substante interzise au fost gasite in rosiile vandute in Romania. Ce ajunge in farfuriile romanilor?

publicat 2024-04-02 09:00:06 (Click)
Mai multe substante interzise au fost gasite in rosiile vandute in Romania. Ce ajunge in farfuriile romanilor? Situatie extrem de ingrijoratoare descoperita in magazinele si pietele romanesti. Mai multe substante periculoase au fost descoperite in rosiile dintr-un supermarket din Capitala, cat si in cele dintr-o piata din Craiova. ...continuare.

ANM: Avertizare de furtuna puternica. ISU: "Opriti activitatile in teren si la inaltime"

publicat 2024-04-02 09:00:05 (Click)
ANM: Avertizare de furtuna puternica. ISU: Opriti activitatile in teren si la inaltime Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov avertizeaza asupra faptului ca va fi Cod Portocaliu de vant in Bucuresti si in Ilfov. ...continuare.

Aparitie surprinzatoare in Romania. Un animal rar si-a facut aparitia pe teritoriul tarii noastre, iar oamenii au ramas surprinsi cand l-au vazut

publicat 2024-04-02 08:30:03 (Click)
Aparitie surprinzatoare in Romania. Un animal rar si-a facut aparitia pe teritoriul tarii noastre, iar oamenii au ramas surprinsi cand l-au vazut O aparitie surprinzatoare si deosebit de rara a captat atentia romanilor in aceasta primavara, oferindu-le o priveliste spectaculoasa a naturii. Este vorba despre barza neagra, o specie exceptionala de pasari care si-a facut aparitia pe teritoriul Romaniei, lasandu-i pe multi cu "gura cascata". ...continuare.

3 zodii care vor face un copil anul acesta. Problemele din viata de familie se vor rezolva

publicat 2024-04-02 08:00:04 (Click)
3 zodii care vor face un copil anul acesta. Problemele din viata de familie se vor rezolva Astrologia poate oferi uneori indicii surprinzatoare despre evenimentele care ne asteapta in viitorul apropiat. Daca iti doresti o familie sau vrei sa o extinzi cu un nou membru mic si adorabil, anul acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a face acest pas important. ...continuare.

Vesti extrem de proaste de la WhatsApp. Aplicatia nu va mai functiona pe unele telefoane mobile

publicat 2024-04-01 23:15:06 (Click)
Vesti extrem de proaste de la WhatsApp. Aplicatia nu va mai functiona pe unele telefoane mobile Din aceasta zi, 1 aprilie, aplicatia WhatsApp nu mai poate fi accesata pe anumite dispozitive mobile, intrucat noile actualizari ale sistemului de operare cer cerinte minime mai ridicate. ...continuare.

Ce este microbiomul si cum ne ajuta sa ne prelungim viata cat mai mult. Alimentele care ne scot din starea depresiva

publicat 2024-04-01 23:15:06 (Click)
Ce este microbiomul si cum ne ajuta sa ne prelungim viata cat mai mult. Alimentele care ne scot din starea depresiva Mancarea poate fi o sursa mult mai ampla de probleme decat se credea anterior. Oamenii de stiinta care investigheaza bacteriile si microbii din corpul nostru sugereaza ca dezechilibrele alimentare pot avea consecinte semnificative. ...continuare.

Nicolae Guta, vizat de ANAF. "Regele Manelelor" a primit donatii de 200.000 de dolari, in live-urile pe TikTok

publicat 2024-04-01 23:15:06 (Click)
Nicolae Guta, vizat de ANAF. Regele Manelelor a primit donatii de 200.000 de dolari, in live-urile pe TikTok In ultimele zile, Nicolae Guta s-a bucurat de un succes rasunator pe platforma de socializare TikTok. In urma unor live-uri, manelistului i-au fost donati aproximativ 200.000 de dolari, fapt care a ridicat semne de intrebare inspectorilor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Acestia l-au luat ...continuare.

Horoscop marti, 2 aprilie. In viata Berbecilor apar noi oferte de la parterneri din trecut

publicat 2024-04-01 22:30:04 (Click)
Horoscop marti, 2 aprilie. In viata Berbecilor apar noi oferte de la parterneri din trecut Lorina, astrologul Click!, vine cu predictiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Se pare ca in viata Berbecilor apar oferte de la parteneri cu care au mai colaborat si in trecut. ...continuare.

Eugenia Serban, dezvaluiri cumplite! Cum si-a dat seama actrita ca fiul ei se drogheaza: "Lipsesc lucruri din casa..."

publicat 2024-04-01 22:30:04 (Click)
Eugenia Serban, dezvaluiri cumplite! Cum si-a dat seama actrita ca fiul ei se drogheaza: Lipsesc lucruri din casa... Eugenia Serban, indragita actrita care vreme de ani de zile se confrunta cu problemele cauzate de fiul dependent de droguri, a povestit cum si-a dat seama ca propriul copil a luat-o pe aceasta cale a adictiei. A indurat multe situatii neplacute si chiar a incalcat ordinul de protectie, doar pentru a ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.