EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romanita, despre problemele grave de sanatate ale lui Irinel Columbeanu: "A fost paralizat pe jumatate! A trebuit sa invete sa mearga dupa AVC!"

publicat 2024-04-02 12:30:14 (Click)
Romanita, despre problemele grave de sanatate ale lui Irinel Columbeanu: A fost paralizat pe jumatate! A trebuit sa invete sa mearga dupa AVC! Invitata in podcastul "Acasa la Maruta", Romanita Iovan a spus adevarul despre problemele grave de sanatate ale fostului ei iubit, Irinel Columbeanu. ...continuare.

Test dificil. Doar expertii la matematica pot spune numarul exact de patrate din imagine

publicat 2024-04-02 12:15:14 (Click)
Test dificil. Doar expertii la matematica pot spune numarul exact de patrate din imagine De cele mai multe ori, provocari de acest fel par, la prima vedere, absolut banale, insa imediat ce vom privi mai atent la ce ni se cere, vom vedea ca ele sunt mult mai dificile decat am crezut initial. ...continuare.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru postasii grevisti: "Daca pensiile nu ajung la destinatie..."

publicat 2024-04-02 12:15:13 (Click)
Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru postasii grevisti: Daca pensiile nu ajung la destinatie... Aproape 8000 de angajati ai Companiei Nationale a Postei Romane din 30 de judete se afla de luni in greva generala. Principala lor revendicare fiind marirea salariilor. ...continuare.

George Nicolescu, inmormantare cu fast. Sotia sa, ingenuncheata de durere: "Nu sunt bine deloc.."

publicat 2024-04-02 12:00:08 (Click)
George Nicolescu, inmormantare cu fast. Sotia sa, ingenuncheata de durere: Nu sunt bine deloc.. George Nicolescu, unul dintre cei mai iubiti artisti, din Epoca de Aur, a fost condus, pe ultimul drum, sambata trecuta de cei ce l-au iubit! ...continuare.

Toti locuitorii unei tari vor ajunge sa poarte acelasi nume de familie: "Sato". Cauza acestui aspect iesit din comun

publicat 2024-04-02 11:45:08 (Click)
Toti locuitorii unei tari vor ajunge sa poarte acelasi nume de familie: Sato. Cauza acestui aspect iesit din comun Potrivit unei cercetari publicate recent, locuitorii Japoniei vor ajunge sa poarte toti acelasi nume de familia. Studiu condus de Universitatea Tohoku (nordul Japoniei) ...continuare.

A cucerit Hollywood-ul si a jucat intr-un film epocal. Si-a ales numele de scena dupa orasul din Romania in care s-a nascut

publicat 2024-04-02 11:45:08 (Click)
A cucerit Hollywood-ul si a jucat intr-un film epocal. Si-a ales numele de scena dupa orasul din Romania in care s-a nascut Este unul dintre numele de legenda din istoria Hollywood-ului, iar chiar daca nu multi isi mai amintesc astazi de filmele sale de succes, cu siguranta ca multi dintre noi il vom putea recunoaste datorita interpretarii sale a lui Dracula. ...continuare.

Ce parere si-a format o turista din SUA dupa o vizita pe taram romanesc: "Nu stiam absolut nimic despre aceasta tara"

publicat 2024-04-02 11:45:08 (Click)
Ce parere si-a format o turista din SUA dupa o vizita pe taram romanesc: Nu stiam absolut nimic despre aceasta tara Pe tarmul Marii Negre, un eveniment semnificativ a marcat debutul oficial al sezonului de croaziere: Viking Rinda, o frumoasa nava de croaziera fluviala, a facut o oprire in Portul Constanta. ...continuare.

Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Pastele Catolic! Ce cuvant in limba romana l-a invatat sa spuna

publicat 2024-04-02 11:30:09 (Click)
Ce cadou a primit Anamaria Ferentz de la iubitul american, de Pastele Catolic! Ce cuvant in limba romana l-a invatat sa spuna Inainte sa vina in tara sa petreaca Pastele in Romania, alaturi de mama si fratele ei, Anamaria Ferentz a sarbatorit in avans, de Pastele Catolic. ...continuare.

Legea de care putini romani care stau la curte au auzit. Greseala care te-ar putea arde la buzunar, amenda e colosala

publicat 2024-04-02 11:30:08 (Click)
Legea de care putini romani care stau la curte au auzit. Greseala care te-ar putea arde la buzunar, amenda e colosala Un incident recent din Timis a adus in prim-plan regulile stricte care trebuie respectate de catre cei care detin o casa cu curte. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.