EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incepe a cincea editie a festivalului Bebe Fest la Opera Comica pentru Copii!

publicat 2024-04-02 13:45:05 (Click)
Incepe a cincea editie a festivalului Bebe Fest la Opera Comica pentru Copii! Bebe Fest, evenimentul mult asteptat de catre parinti si copii, revine in aceasta luna la Opera Comica pentru Copii! ...continuare.

Momentul ideal cand trebuie sa scoti plantele afara sau pe balcon

publicat 2024-04-02 13:30:12 (Click)
Momentul ideal cand trebuie sa scoti plantele afara sau pe balcon Dupa cum putem observa cu totii, zilele devin din ce in ce mai calduroase, iar pe masura ce ne apropiem de vara, vremea va fi tot mai insorita si frumoasa. ...continuare.

Turistii straini, fermecati de o cetate din Romania. Este construita intr-un con vulcanic, iar frumusetea ei iti taie respiratia

publicat 2024-04-02 13:30:12 (Click)
Turistii straini, fermecati de o cetate din Romania. Este construita intr-un con vulcanic, iar frumusetea ei iti taie respiratia Cetatea Deva, un loc ce imbina magia legendelor cu maretia istoriei, este una dintre bijuteriile ascunse ale Romaniei care ii impresioneaza pe turistii straini si ii atrage sa descopere frumusetile tarii noastre. ...continuare.

Un barbat din Suceava a fost retinut pentru ca a agresat o oaie, in timp ce era beat. A fost filmat

publicat 2024-04-02 13:15:05 (Click)
Un barbat din Suceava a fost retinut pentru ca a agresat o oaie, in timp ce era beat. A fost filmat Un caz mai putin obisnuit la Suceava, unde un barbat a fost retinut dupa ce imagini in care agreseaza o oaie au ajuns in spatiul public. ...continuare.

Americanii s-au indragostit de un produs romanesc. Se afla deja pe rafturile magazinelor din SUA si se vinde ca painea calda

publicat 2024-04-02 13:00:16 (Click)
Americanii s-au indragostit de un produs romanesc. Se afla deja pe rafturile magazinelor din SUA si se vinde ca painea calda Un produs romanesc a cucerit inimile americanilor si a ajuns sa fie comercializat pe rafturile supermarketurilor din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Salamul de Sibiu Agricola IGP. Aceasta reusita marcheaza un moment semnificativ in industria alimentara romaneasca ...continuare.

Tatal lui Ionita de la Clejani a murit! De ce fiica lautarului, Ramona Manole, nu va merge la inmormantare: "Era foarte milos pana cand diavolul de Viorica..."

publicat 2024-04-02 13:00:14 (Click)
Tatal lui Ionita de la Clejani a murit! De ce fiica lautarului, Ramona Manole, nu va merge la inmormantare: Era foarte milos pana cand diavolul de Viorica... Ionita de la Clejani este in doliu! Tatal celebrului acordeonist a murit la varsta de 82 de ani. ...continuare.

Wizz Air, zbor catre o destinatie de vis, aflata la doua ore de Romania. Pretul unui bilet porneste de la cateva sute de lei

publicat 2024-04-02 12:30:15 (Click)
Wizz Air, zbor catre o destinatie de vis, aflata la doua ore de Romania. Pretul unui bilet porneste de la cateva sute de lei Wizz Air aduce o veste minunata pentru pasionatii de calatorii din Romania, lansand primul zbor care reconecteaza Bucurestiul si Salzburgul. ...continuare.

Romanita, despre problemele grave de sanatate ale lui Irinel Columbeanu: "A fost paralizat pe jumatate! A trebuit sa invete sa mearga dupa AVC!"

publicat 2024-04-02 12:30:14 (Click)
Romanita, despre problemele grave de sanatate ale lui Irinel Columbeanu: A fost paralizat pe jumatate! A trebuit sa invete sa mearga dupa AVC! Invitata in podcastul "Acasa la Maruta", Romanita Iovan a spus adevarul despre problemele grave de sanatate ale fostului ei iubit, Irinel Columbeanu. ...continuare.

Test dificil. Doar expertii la matematica pot spune numarul exact de patrate din imagine

publicat 2024-04-02 12:15:14 (Click)
Test dificil. Doar expertii la matematica pot spune numarul exact de patrate din imagine De cele mai multe ori, provocari de acest fel par, la prima vedere, absolut banale, insa imediat ce vom privi mai atent la ce ni se cere, vom vedea ca ele sunt mult mai dificile decat am crezut initial. ...continuare.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru postasii grevisti: "Daca pensiile nu ajung la destinatie..."

publicat 2024-04-02 12:15:13 (Click)
Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru postasii grevisti: Daca pensiile nu ajung la destinatie... Aproape 8000 de angajati ai Companiei Nationale a Postei Romane din 30 de judete se afla de luni in greva generala. Principala lor revendicare fiind marirea salariilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.