EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noua fata a lui Poli Iasi: "Vreau echipa ca un pitbull fara minge, un Hagi cu mingea"

publicat 2024-04-02 15:45:03 (Click)
Noua fata a lui Poli Iasi: Vreau echipa ca un pitbull fara minge, un Hagi cu mingea Noul antrenor al echipei Poli Iasi a vorbit despre planurile sale. ...continuare.

Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an. PSD a anuntat exact cand

publicat 2024-04-02 15:30:03 (Click)
Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an. PSD a anuntat exact cand Romania se aliniaza cu Europa. Din acest an va fi introdus salariul minim european, cel putin asta isi doreste PSD care anunta ca se lucreaza intens la elaborarea unei propuneri ...continuare.

Spectacol de exceptie la Sala Palatului! Umberto Tozzi va sosi in Romania pe 29 mai

publicat 2024-04-02 15:15:08 (Click)
Spectacol de exceptie la Sala Palatului! Umberto Tozzi va sosi in Romania pe 29 mai Un spectacol de exceptie urmeaza sa aiba loc la finalul lunii urmatoare! Umberto Tozzi va sustine un concert la Sala Palatului, in Bucuresti, pe data de 29 mai. In cele cinci decenii de cariera, artistul italian a reusit vanzari de peste 80 de milioane de discuri, de-a lungul lumii. ...continuare.

Filmul de pe Netflix, plin de suspans, care te va tine cu sufletul la gura pe toata durata actiunii. E in top 3 la nivel global

publicat 2024-04-02 15:00:32 (Click)
Filmul de pe Netflix, plin de suspans, care te va tine cu sufletul la gura pe toata durata actiunii. E in top 3 la nivel global Netflix dovedeste din nou de ce ramane cea mai populara platforma de streaming, de-a lungul intregii lumii. De aceasta data, un serial plin de actiune si suspans a reusit sa tina cu sufletul la gura milioane de oameni! Seria "Shooter" a ajuns in top 3, la nivel global! ...continuare.

Roxana Blagu ex-Trident a implinit 39 de ani! Cum si-a serbat artista ziua de nastere

publicat 2024-04-02 14:45:10 (Click)
Roxana Blagu ex-Trident a implinit 39 de ani! Cum si-a serbat artista ziua de nastere Roxana Blagu a implinit ieri 39 de ani! Asa ca a fost sarbatorita de sotul sau, Andrei Badiu si fiul lor, Sasha precum si de prieteni apropiati cum se poate mai frumos timp de doua zile. ...continuare.

Calatorii zilnice spre Istanbul cu trenul "Romania". Prima cursa va fi pe 14 iunie. Cat costa biletele

publicat 2024-04-02 14:45:08 (Click)
Calatorii zilnice spre Istanbul cu trenul Romania. Prima cursa va fi pe 14 iunie. Cat costa biletele Romanii vor putea calatori cu trenul pana la Instabul. Trenul "Romania" va fi pus in circulatie si va merge direct in capitala Turciei. ...continuare.

Bomba in lumea modei! Romanca Andreea Sasu este insarcinata cu copilul lui Philipp Plein! Designerul german s-a despartit de femeia care i-a daruit doi baieti!

publicat 2024-04-02 14:30:04 (Click)
Bomba in lumea modei! Romanca Andreea Sasu este insarcinata cu copilul lui Philipp Plein! Designerul german s-a despartit de femeia care i-a daruit doi baieti! Andreea Sasu, romanca din Pascani, poarta in pantece copilul lui Philipp Plein. Creatorul german s-a despartit de mama celor doi baieti ai lui, Lucia Bartoli. ...continuare.

1500 de euro din partea statului pentru aceasta categorie de romani. Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia banilor

publicat 2024-04-02 14:30:04 (Click)
1500 de euro din partea statului pentru aceasta categorie de romani. Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia banilor Vesti bune pentru o categorie anume de romani! Autoritatile din tara noastra au aprobat un program prin care acestia vor putea beneficia de un ajutor financiar de 1.500 de euro. ...continuare.

Zodiile care vor avea o perioada exceptionala incepand cu finalul acestei luni. Vor avea noroc in dragoste, dar si la locul de munca

publicat 2024-04-02 14:30:04 (Click)
Zodiile care vor avea o perioada exceptionala incepand cu finalul acestei luni. Vor avea noroc in dragoste, dar si la locul de munca Astrologia este o sursa fascinanta de intelepciune si ghidare pentru multi oameni, iar pentru zodiile Rac, Leu si Capricorn, finalul acestei luni promite a fi cu adevarat exceptional. Potrivit astrologilor, acesti nativi se pregatesc sa experimenteze o perioada de noroc. ...continuare.

Dezastru in Capitala. Vantul puternic a rascolit tot orasul, zeci de copaci sunt la pamant. Si in tara sunt probleme mari

publicat 2024-04-02 14:30:04 (Click)
Dezastru in Capitala. Vantul puternic a rascolit tot orasul, zeci de copaci sunt la pamant. Si in tara sunt probleme mari Zeci de copaci la pamant, masini avariate, garduri si bucati de acoperis purtate prin aer de un vant extrem de puternic care a pus stapanire pe Capitala. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.