EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Expertii au analizat fizionomia si comportamentul lui Mirel Dragomir, criminalul Andreei. Detaliile la care trebuie sa fim atenti: "O ultima trasatura - culoarea ochilor"

publicat 2024-04-02 20:45:05 (Click)
Expertii au analizat fizionomia si comportamentul lui Mirel Dragomir, criminalul Andreei. Detaliile la care trebuie sa fim atenti: O ultima trasatura - culoarea ochilor Criminalul Andreei, studenta la Medicina si ucisa in urma cu doar cateva zile de fratele prietenei sale, a fost amplu studiat de un psiholog. Expertul marturiseste ca tulburarile de personalitate ale lui Mirel l-au determinat sa recurga la acest gest cumplit. ...continuare.

Politia l-a dat in urmarire pe sotul senatoarei Sosoaca. Barbatul este acuzat de nevasta ca a agresat-o

publicat 2024-04-02 20:30:04 (Click)
Politia l-a dat in urmarire pe sotul senatoarei Sosoaca. Barbatul este acuzat de nevasta ca a agresat-o Senatoarea Diana Sosoaca isi acuza sotul ca a agresat-o emotional si fizic si a solicitat interventia politistilor. Acestia au incercat sa dea de suspect si au emis ordin de protectie. Barbatul nu s-a prezentat la Politie pentru montarea bratarii electronice, fiind cautat de politisti. ...continuare.

Afacerea geniala din care o romanca intoarsa din Italia a facut o avere: "Produsele reprezinta universul meu"

publicat 2024-04-02 20:30:04 (Click)
Afacerea geniala din care o romanca intoarsa din Italia a facut o avere: Produsele reprezinta universul meu Dupa ce a petrecut 13 ani in Italia, Mirela Bud a luat hotararea de a se intoarce definitiv in Romania, fiind animata de dorul profund al patriei. ...continuare.

Theo Rose, gata sa devina mamica din nou? Ce spune despre al doilea copil: "Mai creste putin baiatul"

publicat 2024-04-02 20:30:04 (Click)
Theo Rose, gata sa devina mamica din nou? Ce spune despre al doilea copil: Mai creste putin baiatul Theo Rose si Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Au devenit un cuplu si, in urma cu aproape un an, viata lor s-a schimbat radical dupa ce au devenit parintii unui baietel, pe care l-au botezat Sasha Ioan. ...continuare.

Vacanta de cinci stele pe taramul Afroditei! Cipru, insula cu cele mai curate plaje din lume

publicat 2024-04-02 20:15:03 (Click)
Vacanta de cinci stele pe taramul Afroditei! Cipru, insula cu cele mai curate plaje din lume Cipru se anunta una dintre destinatiile preferate de romani, vara aceasta. ...continuare.

Cele mai mari greseli facute de Dana Savuica in tinerete. Aproape i-au distrus chipul: "Nu m-am dus sa imi tratez pielea"

publicat 2024-04-02 19:30:06 (Click)
Cele mai mari greseli facute de Dana Savuica in tinerete. Aproape i-au distrus chipul: Nu m-am dus sa imi tratez pielea Considerata una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, Dana Savuica reuseste sa capteze atentia publicului cu fiecare aparitie pe care o are. Ceea ce nu stiu multi insa este faptul ca vedeta si-a distrus tenul in tinerete, din cauza unor tratamente pe care le-a aplicat impotriva acneei. ...continuare.

Zodiile cu noroc la bani in perioada 3-6 aprilie. Primesc o ofera de munca de nerefuzat

publicat 2024-04-02 19:15:03 (Click)
Zodiile cu noroc la bani in perioada 3-6 aprilie. Primesc o ofera de munca de nerefuzat In perioada 3-6 aprilie, zodiile Sagetator si Rac se afla intr-o pozitie favorabila in ceea ce priveste norocul la bani. Energia astrala este favorabila pentru ambele semne, oferindu-le oportunitati unice si profitabile in domeniul financiar. ...continuare.

Cum o umilea fostul sot, Catalin Dobrescu, pe Oana Radu: "Imi facuse cel mai mare rau"

publicat 2024-04-02 19:00:04 (Click)
Cum o umilea fostul sot, Catalin Dobrescu, pe Oana Radu:  Imi facuse cel mai mare rau Unul dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului 2024 ii are protagonisti pe Oana Radu si Catalin Dobrescu. Dupa o casnicie care s-a intins pe durata a patru ani, in urma cu ceva timp, artista anunta public separarea de antrenor. Recent, dupa ce a facut o serie de dezvaluiri legate de toxicitat ...continuare.

George Burcea a renuntat la barba lui Alexandru Ioan Cuza. Actorul e total schimbat. FOTO

publicat 2024-04-02 18:00:05 (Click)
George Burcea a renuntat la barba lui Alexandru Ioan Cuza. Actorul e total schimbat. FOTO George Burcea, cunoscutul actor romanesc, si-a luat fanii prin surprindere cu o schimbare de zile mari. Fostul sot al Andreei Balan si-a obisnuit urmaritorii ca mereu sa-l vada cu barba, insa acum a venit momentul schimbarii. ...continuare.

Tras la indigo cu Alexandra! Ea este Maria, tanara care a murit impreuna cu fatul ei, in timp ce era internata la Maternitatea din Bacau

publicat 2024-04-02 18:00:05 (Click)
Tras la indigo cu Alexandra! Ea este Maria, tanara care a murit impreuna cu fatul ei, in timp ce era internata la Maternitatea din Bacau O poveste cutremuratoare, asemanatoare cu cea a Alexandrei, tinerei gravide lasate sa sufere pana la moarte in spitalul din Botosani, pare sa fi avut loc si in Bacau. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.