EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania, in topul UE la inflatie. Economist: "Preturile ne intorc la meniul din anii '90, cu parizer, margarina si cartofi"

publicat 2024-04-03 08:30:04 (Click)
Romania, in topul UE la inflatie. Economist: Preturile ne intorc la meniul din anii '90, cu parizer, margarina si cartofi Intr-o perioada in care economiile lumii se confrunta cu diverse provocari, Romania isi castiga trista faima ca fiind tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana. Aceasta situatie, departe de a fi o onoare, aduce cu sine consecinte serioase pentru populatie ...continuare.

Zodiile care vor reusi sa iasa dintr-o relatie toxica pana la finalul lunii. Pe acesti nativi ii asteapta noi inceputuri in iubire

publicat 2024-04-03 08:00:07 (Click)
Zodiile care vor reusi sa iasa dintr-o relatie toxica pana la finalul lunii. Pe acesti nativi ii asteapta noi inceputuri in iubire In fiecare relatie exista dificultati si obstacole, dar atunci cand dragostea devine sufocanta sau toxica, este esential sa gasim curajul de a ne elibera si de a cauta fericirea in alta parte. Pentru unii nativi ai zodiacului, luna aceasta aduce oportunitatea de a se elibera din relatiile toxice. ...continuare.

Cum sa nu se mai lipeasca cascavalul pane de tigaie. Trucul genial care te ajuta sa-l prajesti perfect

publicat 2024-04-02 23:00:07 (Click)
Cum sa nu se mai lipeasca cascavalul pane de tigaie. Trucul genial care te ajuta sa-l prajesti perfect Cascavalul pane este unul dintre acele preparate care ne aduc aminte de copilarie, evocand momente pline de bucurie si savoare. Este un fel de mancare rapid si usor de pregatit, iar atunci cand este servit alaturi de o salata proaspata, devine o optiune perfecta pentru un pranz satisfacator, ...continuare.

Povestea cumplita a unei concurente de la Chefi la cutite. Victima a violentei domestice, pe punctul de a fi ucisa de sot

publicat 2024-04-02 22:45:06 (Click)
Povestea cumplita a unei concurente de la Chefi la cutite. Victima a violentei domestice, pe punctul de a fi ucisa de sot Evelyn Balu, concurenta in varta de 31 de ani din cadrul noului sezon Chefi la cutite, vine in fata juratilor, dar si a celor de acasa, cu o poveste de viata impresionanta. Tanara din Satu Mare, aflata acum in proces de divort, a fost pe punctul de a-si pierde viata din cauza celui care-i era sot. A ...continuare.

Cat mai are de trait regele Charles. Verdictul pe care l-a primit monarhul din partea medicilor

publicat 2024-04-02 22:30:08 (Click)
Cat mai are de trait regele Charles. Verdictul pe care l-a primit monarhul din partea medicilor Familia Regala britanica se confrunta cu o perioada extrem de dificila. Atat Regele Charles cat si nora sa, Kate Middleton, au primit diagnosticul de cancer. Amandoi sunt in prezent sub tratament medical specific si se concentreaza pe procesul de vindecare. ...continuare.

Categoria de romani care va beneficia de reduceri la plata impozitelor pentru cladiri si terenuri. Legea urmeaza sa fie publicata in monitorul oficial

publicat 2024-04-02 22:30:08 (Click)
Categoria de romani care va beneficia de reduceri la plata impozitelor pentru cladiri si terenuri. Legea urmeaza sa fie publicata in monitorul oficial Legea promulgata recent de presedintele Klaus Iohannis permite consiliilor locale sa ia decizia de a oferi o reducere procentuala a impozitului pe cladiri pentru persoanele fizice care detin proprietati in Romania si care dovedesc ca au efectuat cel putin trei donari de sange. ...continuare.

Carmen Harra, predictii sumbre. Romania, lovita de cutremure in anul 2024: "Capitala nu e pregatita in niciun fel"

publicat 2024-04-02 21:45:11 (Click)
Carmen Harra, predictii sumbre. Romania, lovita de cutremure in anul 2024: Capitala nu e pregatita in niciun fel Carmen Harra face o serie de predictii destul de ingrijoratoare pentru Romania. In decursul acestui an, conform predictiilor clarvazatoarei, tara noastra va gazdui mai multe cutremure. De asemenea, avertizarile au legatura si cu alte fenomene pentru care tara noastra nu este pregatita. ...continuare.

Cat poarta Andreea Marin la pantofi. Un picior are o marime, celalalt...alta marime!

publicat 2024-04-02 21:15:06 (Click)
Cat poarta Andreea Marin la pantofi. Un picior are o marime, celalalt...alta marime! Este indiscutabil ca Andreea Marin este o prezenta frumoasa si celebra, insa exista un mic detaliu care nu este atat de perfect! ...continuare.

Horoscop miercuri, 3 aprilie. Taurii primesc bani din surse neasteptate

publicat 2024-04-02 21:15:06 (Click)
Horoscop miercuri, 3 aprilie. Taurii primesc bani din surse neasteptate Horoscop miercuri, 3 aprilie. Astrologul Click, Lorina, vine cu predictiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Taurii au parte de o zi buna si primesc bani din surse neasteptate. ...continuare.

Catalin Zmarandescu, la pamant! Sportivul a aflat ca este suspect de cancer: "Ba, am copii de crescut!"

publicat 2024-04-02 21:15:06 (Click)
Catalin Zmarandescu, la pamant! Sportivul a aflat ca este suspect de cancer: Ba, am copii de crescut! Catalin Zmarandescu a dezvaluit recent ca este suspect de cancer. Fostul concurent "Survivor All Stars" marturiseste ca vestea a venit ca un soc. Cum a aflat sportivul ca este posibil sa sufere de o astfel de boala, a marturisit el insusi, in cel mai recent interviu oferit presei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.