EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Actrita celebra, pusa la zid de fani pentru ca s-a imbracat sexy de ziua baietelului ei: "Iti place sa stai cu sanii pe afara?"

publicat 2024-04-03 17:30:08 (Click)
Actrita celebra, pusa la zid de fani pentru ca s-a imbracat sexy de ziua baietelului ei: Iti place sa stai cu sanii pe afara? Actrita britanica Helen Flanagan (33 de ani) a fost criticata pentru ca a purtat o rochie decoltata, la ziua de nastere a fiului ei Charlie (3 ani). Vedeta a optat pentru o tinuta inflorata de primavara si s-a pozat tinandu-l pe micut in brate. In picioare, vedeta a purtat o pereche de sandale albe ...continuare.

Apare o noua banca in Romania. Marea lansare are loc maine, 4 aprilie

publicat 2024-04-03 17:30:08 (Click)
Apare o noua banca in Romania. Marea lansare are loc maine, 4 aprilie Pe data de 4 aprilie, romanii care opteaza pentru serviciile bancare digitale vor fi incantati sa afle ca va fi lansata prima banca digitala complet romaneasca. Aceasta noua banca, denumita Salt Bank, este detinuta de Banca Transilvania si urmeaza modelul popular al bancii digitale Revolut. ...continuare.

Paris Hilton o tine "ascunsa" pe fiica ei. A refuzat sa publice imagini cu ea

publicat 2024-04-03 17:30:08 (Click)
Paris Hilton o tine ascunsa pe fiica ei. A refuzat sa publice imagini cu ea Paris Hilton (43 de ani) si sotul ei Carter Reum (43 de ani) au doi copii, Pheonix (1 ani) si London. Ambii au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. ...continuare.

Cea mai importanta superstitie a lunii aprilie. Ce pun gospodinele la geamuri, pentru a fi casa ferita de lucrurile rele

publicat 2024-04-03 17:30:08 (Click)
Cea mai importanta superstitie a lunii aprilie. Ce pun gospodinele la geamuri, pentru a fi casa ferita de lucrurile rele Luna aprilie este considerata una dintre cele mai favorabile luni ale unui an. Pe langa faptul ca marcheaza existenta primaverii, este perioada din an favorabila pentru cei care cred in credinte si superstitii despre abundenta si prosperitate. Aceasta luna este denumita in poporul romanesc Prier. Go ...continuare.

Condimentul banal din bucatarie care ne poate salva plantele. Il putem folosi pe post de ingrasamant

publicat 2024-04-03 17:30:08 (Click)
Condimentul banal din bucatarie care ne poate salva plantele. Il putem folosi pe post de ingrasamant Plantele sunt mereu o optiune perfecta, atunci cand dorim sa ne decoram casele. Acestea vor umple spatiul intr-un mod extrem de elegant si vor aduce o nota de vitalitate si voie buna, in camerele noastre. ...continuare.

Dana Budeanu a primit un cadou inedit din partea unui cunoscut prezentator de televiziune: "Este ceva ce nu merit"

publicat 2024-04-03 17:30:08 (Click)
Dana Budeanu a primit un cadou inedit din partea unui cunoscut prezentator de televiziune: Este ceva ce nu merit Dana Budeanu (44 de ani) a avut parte de o mare bucurie zilele trecute. Sotul unei vedete de televiziune a decis sa-i faca un cadou placut criticului de moda. Si nu, nu este vorba despre lucruri materiale, ci despre un fruct adus direct din Thailanda. ...continuare.

Este anul schimbarilor pentru artista Mira: "Imi era teama sa experimentez unele lucruri" . Ce cadou impresionant si-a facut

publicat 2024-04-03 16:15:14 (Click)
Este anul schimbarilor pentru artista Mira: Imi era teama sa experimentez unele lucruri . Ce cadou impresionant si-a facut 2024 este anul Mirei! Cantareata si-a propus sa calatoreasca mai mult, sa experiementeze mai mult si sa scoata mai des femeia din ea. ...continuare.

Cazul Danka, alerta in patru tari. Doua romance, banuite ca au rapit-o pe fetita de doi ani din Serbia

publicat 2024-04-03 15:30:20 (Click)
Cazul Danka, alerta in patru tari. Doua romance, banuite ca au rapit-o pe fetita de doi ani din Serbia Noi detalii apar in cazul copilei de doar doi ani, data disparuta in Serbia. Danka este de negasit de 8 zile, ...continuare.

Florinel de la Visina are o relatie atipica cu iubitul neamt. La ce intelegere au ajuns cei doi: "Nu vreau sa ma despart de el"

publicat 2024-04-03 15:30:20 (Click)
Florinel de la Visina are o relatie atipica cu iubitul neamt. La ce intelegere au ajuns cei doi: Nu vreau sa ma despart de el Florinel de la Visina (30 de ani) traieste periculos! Contactat de Click!, tanarul ne-a marturisit ca relatia pe care o are cu iubitul sau neamt, in varsta de 53 de ani, este in ultima perioada foarte moderna. ...continuare.

Zeci de elevi si profesori au ajuns la spital, in Timisoara! Autoritatile incearca sa afle ce a provocat problema

publicat 2024-04-03 15:15:11 (Click)
Zeci de elevi si profesori au ajuns la spital, in Timisoara! Autoritatile incearca sa afle ce a provocat problema Situatie de urgenta in Timisoara! Cursurile de la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara au fost suspendate astazi, dupa ce zeci de elevi si profesori au ajuns la spital, cu simptome de intoxicatie. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.