EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Caz socant in Mures. Politistii au prins in flagrant un barbat care isi agresa sexual fiica de 16 ani

publicat 2024-03-17 18:15:11 (ProTV)
Caz socant in Mures. Politistii au prins in flagrant un barbat care isi agresa sexual fiica de 16 ani Politistii din Mures au prins în flagrant un barbat în timp ce acesta îsi viola fiica în vârsta de 16 ani.   ...continuare.

Cultura, un domeniu slab finantat in Romania. Cum au reusit doua comunitati de artisti sa aduca la viata cladiri parasite

publicat 2024-03-17 18:15:11 (ProTV)
Cultura, un domeniu slab finantat in Romania. Cum au reusit doua comunitati de artisti sa aduca la viata cladiri parasite Cultura este unul dintre cele mai slab finantate domenii din România, care a început sa aduca în mai multe comunitati dezvoltare economica, turism si o crestere a calitatii vietii.   ...continuare.

In Capitala incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor

publicat 2024-03-17 18:15:10 (Mediafax)
In Capitala incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor "Maine (luni - n.r.) incepem aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor", spune Nicusor Dan. ...continuare.

Luminita Odobescu, discutii la CAE despre agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei

publicat 2024-03-17 18:15:10 (Mediafax)
Luminita Odobescu, discutii la CAE despre agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei Ministrul afacerilor externe Luminita Odobescu va participa, luni la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE - Consiliul Afaceri Externe (CAE), care va avea loc la Bruxelles. ...continuare.

Bucurestiul devine, pentru al noualea an consecutiv, cel mai important hub din industria muzicala. MMB 2024 anunta primii speakeri confirmati

publicat 2024-03-17 18:15:08 (Jurnalul-National)
Bucurestiul devine, pentru al noualea an consecutiv, cel mai important hub din industria muzicala. MMB 2024 anunta primii speakeri confirmati Zeci de speakeri romani si internationali din industria muzicala vor participa si anul acesta la MMB (Mastering the Music Business), unde vor dezbate cele mai de interes subiecte din lumea muzicala si se vor intalni cu artisti si profesionisti din domeniu. ...continuare.

Produsul traditional „Carnati din topor din Valcea” a demarat procesul pentru obtinerea protectiei europene

publicat 2024-03-17 18:15:07 (Income-Magazine)
Produsul traditional „Carnati din topor din Valcea” a demarat procesul pentru obtinerea protectiei europene Asociatia Producatorilor Traditionali, Mestesugari si Artizani Valcea a demarat procesul pentru inscrierea produsului „Carnati din topor din Valcea” in registrul Uniunii Europene al indicatiilor geografice protejate, documentatia si caietul de sarcini fiind depuse din data de 12 martie 2024 la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR). „Dupa depunerea documentatiei la Ministerul Agriculturii, urmeaza procedura de […] ...continuare.

Trucul de bucatarie pe care trebuie sa-l stie orice gospodina. De ce este important sa pui un burete de bucatarie in frigider

publicat 2024-03-17 18:15:04 (Click)
Trucul de bucatarie pe care trebuie sa-l stie orice gospodina. De ce este important sa pui un burete de bucatarie in frigider Atunci cand vine vorba despre gospodinele iscusite, majoritatea dintre ele detin diverse trucuri si secrete pentru a-si eficientiza munca in bucatarie si in casa. Totusi, exista mici secrete pe care ele nu le detin, iar unul dintre ele li-l prezentam chiar in acest articol, "vedeta" fiind buretele d ...continuare.

Incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor in Bucuresti. Locurile in care se vor aplica

publicat 2024-03-17 18:15:04 (Antena3)
Incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor in Bucuresti. Locurile in care se vor aplica Primarul general, Nicusor Dan, anunta ca incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor in Bucuresti ...continuare.

Cel mai bun moment pentru a planta cartofii in gradina. Recolta ta va fi impresionanta

publicat 2024-03-17 18:15:04 (Antena3)
Cel mai bun moment pentru a planta cartofii in gradina. Recolta ta va fi impresionanta Pentru a obtine cele mai bune rezultate in cultivarea cartofilor in gradina, este foarte important sa cunosti momentul si tehnicile corecte de plantare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.