EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13 14 Pag. urm. »

Supa de legume cu un continut ridicat de fibre: este plina de ingrediente antiinflamatorii

publicat 2024-12-22 18:00:02 (Adevarul)
Supa de legume cu un continut ridicat de fibre: este plina de ingrediente antiinflamatorii Supa de linte este bogata in proteine, fibre hranitoare si sanatoase si va ajuta la combaterea inflamatiei din organism. ...continuare.

Ciorba de oase de porc. Reteta veche de 100 de ani care te va da pe spate

publicat 2024-12-18 09:45:07 (Click)
Ciorba de oase de porc. Reteta veche de 100 de ani care te va da pe spate Putine mancaruri traditionale pot rivaliza cu aroma autentica si gustul bogat al unei ciorbe de oase de porc, preparata dupa o reteta veche de peste un secol. ...continuare.

Roata retetelor. Ce este si cum se foloseste hasmatuchi (asmatui). Cum se pregateste salata de cartofi cu acest condiment aromat

publicat 2024-12-18 09:00:26 (Antena-1)
Roata retetelor. Ce este si cum se foloseste hasmatuchi (asmatui). Cum se pregateste salata de cartofi cu acest condiment aromat Hasmatuchi, cunoscut si sub denumirea de asmatui, este un condiment indragit de multi iubitori ai bucatariei traditionale. Ingredientul este foarte des folosit de catre bucatarii profesionisti in diferite preparate. ...continuare.

De ce se inmoaie castravetii murati

publicat 2024-12-13 15:00:24 (Libertatea)
De ce se inmoaie castravetii murati Castravetii murati sunt unele dintre cele mai apreciate muraturi. Ei pot fi consumati ca atare sau inclusi in diferite feluri de mancare. Castravetii murati sunt cu atat mai deliciosi cu cat sunt mai crocanti, insa uneori se intampla sa se inmoaie. Afla care este secretul unor castraveti murati gustosi si fermi, de ce se inmoaie […] ...continuare.

Cele mai bune preparate din peste la masa de Revelion (P)

publicat 2024-12-13 14:15:30 (Mediafax)
Cele mai bune preparate din peste la masa de Revelion (P) Bibanul de mare: Un peste rafinat pentru masa de Revelion Bibanul de mare este un peste delicat, cu o carne alba si suculenta, care se potriveste perfect pentru mesele festive. Desi poate fi gatit in diverse moduri, unul dintre cele mai populare si elegante preparate cu este friptura la cuptor cu ierburi aromatice. Aceasta reteta aduce in prim-plan gustul fin al bibanului de mare, fara a-l supraincarca cu arome prea puternice. Se poate adauga un amestec de rozmarin, cimbru si lamaie, iar... ...continuare.

Plachia de peste: Reteta traditionala a bucatariei romanesti

publicat 2024-12-06 10:00:22 (Jurnalul-National)
Plachia de peste: Reteta traditionala a bucatariei romanesti Plachia de peste este unul dintre preparatele emblematice ale bucatariei romanesti, indragita pentru combinatia sa unica de arome si textura suculenta a pestelui. ...continuare.

Ciorba de perisoare de post, o alegere sanatoasa si gustoasa

publicat 2024-11-29 09:15:18 (Click)
Ciorba de perisoare de post, o alegere sanatoasa si gustoasa Ciorba de perisoare este un preparat clasic al bucatariei romanesti, dar varianta de post aduce o alternativa usoara si savuroasa, ideala pentru zilele in care renuntam la produse de origine animala. ...continuare.

Preparate iesite din comun pentru cine bogate in magneziu, ce combat oboseala si incetinesc imbatranirea

publicat 2024-11-28 05:45:02 (Adevarul)
Preparate iesite din comun pentru cine bogate in magneziu, ce combat oboseala si incetinesc imbatranirea Magneziul este esential pentru reducerea oboselii si sustinerea sistemului nervos, iar cinele simple si sanatoase reprezinta o modalitate delicioasa de a-l integra in alimentatie. ...continuare.

Cum se prepara ciorba de cartofi manastireasca! Reteta maicutelor de la Prislop

publicat 2024-11-27 09:45:15 (Click)
Cum se prepara ciorba de cartofi manastireasca! Reteta maicutelor de la Prislop Manastirile din Romania sunt renumite nu doar pentru spiritualitate, ci si pentru bucataria lor simpla, dar plina de savoare. ...continuare.

Ghiveci calugaresc. Un preparat de post care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa ta in aceasta perioada

publicat 2024-11-26 10:15:20 (Click)
Ghiveci calugaresc. Un preparat de post care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa ta in aceasta perioada In perioada postului, mesele noastre devin mai simple, dar nu mai putin savuroase. Un preparat traditional, care face parte din repertoriul culinar manastiresc si care ar trebui sa fie nelipsit de pe masa celor care respecta aceasta perioada de abstinenta, este ghiveciul calugaresc. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13 14 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.